Netwerk

Wij willen graag dat wij u zekerheid kunnen bieden over de bereikbaarheid van uw site. Door plaatsing van onze servers in een geavanceerd datacenter kunnen wij u die zekerheid bieden. Het datacenter is met de internet backbones verbonden door twee Gigabit glasverbindingen van twee onafhankelijke telecomproviders (Essent en Priority Telecom). Beide verbindingen zijn bovendien grotendeels redundant uitgevoerd. Hiermee is het netwerk door geografisch gescheiden glasvezelverbindingen ontsloten en heeft het een historische uptime van 100%.

Monitoring
Alle essentiële apparatuur en verbindingen in het datacentre worden 24x7 volautomatisch bewaakt door twee monitoring systemen. Zodra een dienst faalt, wordt dit meteen opgemerkt en gecorrigeerd.

Netwerk
Het interne netwerk van het datacentre is opgebouwd uit state-of-the-art apparatuur en op alle essentiële punten dubbel uitgevoerd: • Extreme Alpine switches (layer 3 switching), die meervoudig met elkaar verbonden zijn door Gigabit links. De diverse functies van deze switches (load balancing, routering, etc) zijn hardwarematig geïmplementeerd, wat een optimale performance waarborgt. • Cisco Gigabit switches voor de ontsluiting met de internet backbones. • Juniper M-series routers voor peerings, DSL uplinks, eigen aansluiting op de Amsterdam Internet Exchange (AMS IX) en meerdere transit providers. • Checkpoint firewall cluster (redundant).

Uw bestelling
 x 
Winkelwagen is leeg
Is uw domein nog vrij?
Domein :
Controleer alle domeinen
.com
.net
.info
.org
.biz
.co.uk
.eu
.nl